De feestelijke ondergang van de familie Pesto

Het speelt zich allemaal af op de bruiloft van Marguerita. Misschien krijgt zij zo meteen het Italiaanse familierestaurant als huwelijksgeschenk…. Als de bruidegom de baas wordt heeft hij er grootse plannen mee. Maar in deze grote Italiaanse familie zijn er meer kapers op de kust. Muzikanten, een zusje die niet kan praten, en een stoere neef.

Maar ook Papa Tonno speelt een raar spelletje. Het draait allemaal om truffels! Zonder truffels geen bruiloftsmaal en zonder bruiloftsmaal geen cadeau. De jongste wordt er op uitgestuurd om ze te halen. En ondertussen krijgt iedereen steeds meer honger... Een hilarische thriller is het gevolg, met Italiaanse opera en kruidige smartlap.


CREDITS
Script en liedjes: Lydia Rood / Muziek: Dolf de Kinkelder / Regie: Caroline Almekinders / Dramaturgie: Pieter Vrijman / Vormgeving: Francis Hoogland / Techniek: Patrick Feijen/ Zakelijke & artistieke leiding: Frans van Gurp / Spel: Jan van Eijndthoven, Fleur Renes, Hans Scholing, Quirine Melssen / Muziek: Chris van Tienen (gitaar en klarinet), Merlijn Lamers (viool) Mascha van ’t Spijker en Marieke de Vries (accordeon).

Lydia Rood